19. november 2020
Pyrus – Alletiders Juleshow


Hold fast! For i år bliver der gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den. Når vi byder velkommen til årets juleforestilling

Pyrus – Alletiders Juleshow

Vi garanterer at både børn og voksne kommer hjem med et smil på læben.

Spilleperiode:

19. november til 20. december, der er forestilling i perioden på torsdage, fredage, lørdage og søndage.

Bemærk: der sælges kun billetter online.

COVID-19: Der skal bæres maske under opholdet på teatret.

Maske må aftages når man sidder på sin plads.

Anvisninger på teatret skal følges

Skrevet af Martin Miehe-Renard

Varighed: ca. 90 min eksl. pause

Anbefalet minimums alder: 5 år.

Instruktøren er Marco Goth Thorsen.

Marco er 27 år og bosat i Kolding. 

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, skuespiller, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative. 

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge alle individers styrker samt at forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat. 

”Pyrus – Allertides juleshow” bliver Marcos 8. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet” og senest “Lille Virgil” og det publikum og anmelderroste stykke ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Som spillede for fulde sale i foråret 2019.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”. 

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017. Seneste har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Om Pyrus siger Marco: 

Spørger du mine forældres generation er deres svar på den bedste julekalender, Jul På Slottet eller Nissebanden. Men for mig der ingen over, ingen under eller bare i nærheden af Pyrus! Det er måske det VHS jeg har snildt mest ned i min barndom. Jeg kan også finde på at se med når de genudsender den. Jeg glæder mig til at vi skal finde vores helt egen Pyrus her på Dorothea.

Vi glæder os til at se dig på Dronning Dorothea Teatret