Dronning Dorothea Teatret præsenterer
Køb billet nu

I efterårsferien  2019 siger Dronning Dorothea Teateret endnu engang pænt goddag til skarnsknægten Virgil.

LILLE VIRGIL bor i et hønsehus i en lille by med en etbenet hane, som vækker ham hver morgen. Han er ven med Oskar og Carl Emil, og sammen med dem oplever Lille Virgil mange eventyr. Et handler om en ensom stork, et andet om Carl Emils fødselsdagsfest og en skjult skat. Men ikke nok med det – Lille Virgil og hans venner møder også en drage med otte ben.  

Om ”Lille Virgil” Siger Instruktøren:

At få muligheden for at dykke ned i Ole Lund Kirkegaards forunderlige univers er helt fantastisk! Kirkegaard skrev helt fantastiske historier fordi han godt vidste at børn ikke var dumme og at voksne aldrig stopper med at være legesyge! Dette er 3. gang at teatret sætter Lille Virgil op på 10 år! Men bare rolig det bliver ikke det samme! Teaterscenen & dens publikum ændre sig hele tiden og derfor må vi følge med! Dette bliver stadig ”Lille Virgil” bare Anno 2019! Det bliver nærværende teater i børnehøjde til barnet i os alle.

Spilleperioden:

Premieren ligger 12. oktober 2019, der spilles 2 forestillinger om dagen i hele efterårsferien, frem til 20. oktober.

Forestillingen opføres på

Dronning Dorothea Teateret 

Zahnsgade 53 

6000 Kolding 

Køb billet nu

Instruktøren

Marco Goth Thorsen er 27 år og er bosat i Kolding. 
Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, skuespiller, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative. 

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge folks styrker og forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat. 

”Lille Virgil” bliver Marcos 6. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet” og senest det publikum og anmelderroste stykke ” Alle Sømænd Er Glade For Piger” Som spillede for fulde sale i foråret 2019.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”. 

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017. Seneste har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger” Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Vi gælder os til at se dig