Figurteaterforestillingen ”Tommelise”

Teater Figuletta i samarbejde med Dronning Dorothea Teatret

Figurteaterforestillingen ”Tommelise” er en smuk, sjov og visuel flot teateroplevelse for børn og barnlige sjæle. Med inspiration fra H.C. Andersens eventyr om ” Tommeliden” er fortællingen bygget op omkring den lille Lise, som er en lille sensitiv pige i en voldsom og larmende verden. Lise møder undervejs en masse dyr, der alle vil have hende til at være og gøre som de synes -nogle fordi de bare gerne vil hjælpe hende og andre, fordi de gerne vil bestemme over hende. Men selvom Lise er så lille og fin, så finder hun alligevel til sidst  modet til at være sig selv.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Figuletta og Dronning Dorothea Teateret

Forestillingen spiller fra 8. februar til 16. februar med 3 forestillinger om dagen, kl. 11.00, kl. 13.00 og kl. 15.00.

Billetpriser
– Voksen: 95 kr. + gebyr
– Børn/unge: 45 kr. + gebyr

Varighed: Ca. 40 min.

Aldersgruppe: Fra 6+

OM TEATER FIGULETTA

Teater Figuletta er et figurteater, der bruger dukker, figurer, masker og objekter som kunstnerisk medie. Poesi og humor er kendetegnende for teateret, som byder på forestillinger og performances af høj kvalitet til både det barnlige og voksne publikum. Teateret tilbyder også forskellige forestillinger med kulturhistorisk indhold samt tilhørende undervisningsmateriale og oplæg.
Bag Teater Figuletta står Bonnie Lykke som kunstnerisk leder, forfatter og dukkemager. Bonnie Lykke er Cand.Mag. i kultur og formidling, uddannet lærer og illustrator samt professionel dukkemager. Teater Figuletta blev oprettet som enkeltmandsfirma i 2013 og har lige siden optrådt i forskellige byer og events irundt om i Danmark.