9. & 10. november 2019
AUDITION Venner kom og se


asdasd

I foråret 2020 hylder Dronning Dorothea Teatret en af landets mest folkelige bands nemlig “Bamses Venner”.
Dette sker med teaterkoncerten “Venner kom og se”.
Til det skal vi bruge et sted mellem 6 og 12 solister af begge køn i alle aldre som både kan levere det store show, samt vise mere inderlige følelser, alt sammen imens de fortolker Bamses Venners udødelige sange.

Der er mødepligt både under prøver og selvfølgelig forestillinger.  

Prøveperiode:

Prøver vil starte op cirka en måned efter audition, med 2 til 3 ugentlige øvedage, både på hverdags aftener og i weekenderne.

Spilleperiode:

2. April til 15. Maj, der er forestilling i perioden på torsdage, fredage og lørdage.
Der kan komme ekstra forestillinger i spilleperioden.

Audition:

Audition bliver afholdt lørdag d. 9. november og søndag d. 10. november 2019 fra 10 på Nicolai i Kolding – bygning 5 Skolegade 2D, 6000 kolding.

Du skal bruge denne indgang når du skal til audition!

Vi søger mandlige og kvindelige solister i  alderen 15 til 100.
Til audition skal du have valgt en Bamses Venner sang, som du skal fremføre foran juryen.
Selve audition varer 10-13 minutter, hvor du vil komme frem foran juryen og fremføre din sang.

Det er dit eget ansvar, at have noder med.
Det er ikke muligt at gå til audition på bestemte roller, alle roller er sangroller og der er ingen replikker i stykket.

Til stede til audition vil være

instruktør, Marco Goth Thorsen | instruktør assistent, Louise Pontoppidan | Kapelmester | Vocalcoach, Sørine Bager | Repræsentant for Teatres bestyrelseInstruktøren er Marco Goth Thorsen.

Marco er 27 år og bosat i Kolding. 

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, skuespiller, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative. 

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge alle individers styrker samt at forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat. 

”Venner kom og se” bliver Marcos 7. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet” og senest “Lille Virgil” og det publikum og anmelderroste stykke ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Som spillede for fulde sale i foråret 2019.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”. 

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017. Seneste har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Om teaterkoncerten siger Marco: 

“ Jeg er 27 år og har derfor ikke det store forhold eller kendskab til, Bamses Venners historie. Men til gengæld kender jeg deres sange og det er dem, der kommer i fokus i denne teaterkoncert, musikken er det vigtigste, de rummer så meget danskhed. Jeg gælder mig til at lave en teaterkoncert, der er tro mod Bamses Venners musik, men som stadig tør viderefortolke sangene så de når en ny klang og længere udover scenekanten ”  

Vocalcoach er Sørine Bager

“Sørine er 38 år, hun er til dagligt lærer på realskolen i Kolding, hun er uddannet sanger fra det jyske musikkonservatorium i Århus, hun har fungere som solist og i flere forskellige bands lige siden.

Sørine er med i det anerkendte acapella kor Vocal Line, som har optrådt de fleste steder i verden, hun har været kor for Rolling Stones på Orange Scene og i sommers vandt hun med koret Eurovision for kor 2019.  

Som Vocalcoach ligger Sørine vægt på tryghed, klang og lækre detaljer både i solosangene, men bestemt også i koret.

Hun har selv stået på Dronning Dorotheas scenen for et par år tilbage, men har siden 2015 har hun fungeret som fast vocalcoach på sommerspillet i Kolding og har sammen med Marco lavet de sidste to års publikums succeser “Sidder På Et Værtshus” og “Alle Sømænd Er Glade For Piger” der særligt blev rost for sit høje sang niveau”

Vi glæder os alle til at se dig til audition