Dronning Dorothea Teatret inviterer til


Køb billet nu

Nu er alle sejl sat til forårets musical ”Alle Sømænd er glade for piger” en forestilling om det hårde liv til søs, det vilde liv på bar og pigen der venter i hver havn.  Det er et morderne lystspil, inspireret af danske film fra 50’erne & 60’erne såsom ”Martha”, ”Flådens friske fyrer” ”Sømand i knibe” og mange flere.

Musikken kommer med garanti til at skabe sømands stemning og glade dage når sange fra ”Kim Larsen” til ”TV2” men også film hits som blandt ”Når en sailor går i land” & ”Lille Frk. himmelblå” danner ramme om hele herligheden. 

Spille periode

Forestillingen opføres fra den 3. april til 11. maj 2019.

I perioden opføres forestillingen torsdag til lørdag med 2 forestillinger om lørdagen, dog er der ingen forestillinger i påsken.

Der kan på teatret købes drikkevare, slik m.m.
Teatret åbner 1 time før forestillingen

Instruktøren

Marco Goth Thorsen er 26 år og er bosat i Kolding.

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative.

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge folks styrker og forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat.

”Alle Sømænd er glade for piger” bliver Marcos 5. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret “Jul på slottet”, ”Krummernes Jul”, et selvskrevet stykke kaldet”Nissetræls” og publikumssuccessen ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert”, som spillede for fyldte sale i foråret 2018.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifford, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”.

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Det kreative hold bag forestillingen:

 

Theis Lyng Reinvang
Kapelmester
*Louise Pontoppidan
Instruktør assistent
*Marco Goth Thorsen
Instruktør
* Sørine Bager
Voice Coach

Ohøj! Vi gælder os til at se dig

Køb billet nu