20. november
Jul på slottet


Så er tiden endelig kommet!

Dronning Dorothea teatret åbner i julemånederne 2019 endnu engang dørene op for jul på slottet.
Det lille kongerige er i dyb gæld til nabolandet Montania, Kongen skal inden jul nå at betale sin vægt i guld som krigserstatning til naboerne eller ved at gifte sin datter miamaja til prinsen af Montania. Grev Rapsenfuchs forsøger at spolere planerne og indsætte sig selv som den nye konge.
Bliver det nogensinde Jul på slottet? Eller bliver den aflyst? Kom ned på teatret og find ud af det.

Der er premiere onssdag 20. november 2019 og forestillingen spiller torsdag til søndag til og med lørdag 14. december 2019.
Torsdag og fredag spiller forestillingen kl 19, på lørdage og søndage har 2 forestillinger kl 15 og 19.

Bemærk at der under forestillingen bruges blinkende lyseffekter som blandt andet stroboskoplys!

Vi glæder os meget til at give hele familien en god oplevelse

Fotograf: Peberman

Instruktøren

Mathias er 23 år og bosat i Odense, hvor han på nuværende tidspunkt er ved at uddanne sig til lærer. Mathias har på trods af sin unge alder allerede rygsækken fyldt med erfaring som instruktør. Han har blandt andet været en stor del af Munkensdam Gymnasium elevstyrede teaterforening, Munkensdams Musical. I denne forening instruerede han i 2 år og var i denne periode med til at rykke forestillingerne til dét tårnhøje niveau, som foreningen stadig er kendt for i dag. Hans arbejde på Munkens kulminerede med, at foreningen vandt Kolding kulturpris 2015. Mathias har også fungeret som instruktør på Dronning Dorothea Teatret i Kolding, hvor han med succes instruerede Ole Lund Kirkegaards ’Otto Er Et Næsehorn’ samt ’Frode Og Alle De Andre Rødder’. Som instruktør ligges der stor fokus på det sociale i skuespillertruppen; der skal være plads til smil, latter, samt seriøsitet. Mathias lægger vægt på personinstruktion, men har også øje for hele ensemblet som helhed. Der er ingen detaljer overladt til tilfældigheden.

Foruden rollen som instruktør har Mathias også selv stået på scenen. Senest i den anmelderroste forestilling ’Alle Sømænd Er Glade For Piger’, der blev opført på Dronning Dorothea Teatret. Han har som en del af en selvstændig teatertrup opført stykkerne ’Er Du I Kolding?’ og ’Er Du I København?’, hvor han for det først nævnte stykke blev nomineret til ”Den Kulturelle High Five” ved Kolding kulturpris 2016.