Dronning Dorothea Teatret inviterer til


Tilmeld dig til audition

Nu er alle sejl sat til forårets musical ”Alle Sømænd er glade for piger” en forestilling om det hårde liv til søs, det vilde liv på bar og pigen der venter i hver havn.  Det er et morderne lystspil, inspireret af danske film fra 50’erne & 60’erne såsom ”Martha”, ”Flådens friske fyrer” ”Sømand i knibe” og mange flere.

Musikken kommer med garanti til at skabe sømands stemning og glade dage når sange fra ”Kim Larsen” til ”TV2” men også filmhits som blandt ”Når en sailor går i land” & ”Lille Frk. himmelblå” danner ramme om hele herligheden. 

Rollelisten tæller

————-

Alf  (18- 30 år):

Alf er en ung matros der kommer direkte ud fra søfartsskolen, han har hjertet på rette sted, naiv, loyal og kejtet på en drenget måde. 

Hugo (20- 50 år):

Hugo er Huberts storebror og den fornuftigt af de to, han er den klogeste af alle matroserne, den med overblikket, han er lykkelig gift med Birgitte, men giver gerne dame fifs til både Hubert og Alf fra da han selv var fri på markedet.  

Hubert (18 – 40 år):

Hubert er den sjove, den flabede, den ”dumme”/uintelligente han siger hvad han tænker og vil altid heller bede om tilgivelse frem for tilladelse. Han er vild med Hanne og ender altid sammen med hende når de er i havn. 

Susanne (18 – 30 år):

Susanne er den nye pige i kliken, hun er datter af kromutter Martha og hun har en sødme og en charme som ingen sømænd kan modstå.

Birgitte ( 20 – 50 år):

Birgitte er den erfarende, den alt omfavnende veninde der altid har en skulder og et lommetørklæde klar til en der trænger 

Hanne ( 18- 40 år):

Hanne er løs på tråden, ikke den skarpeste kniv i skuffen, og siger alt uden filter

Martha (30- 60 år):

Martha er Kromutter på den lokale bar, hun elsker sit arbejde, sin datter Susanne og finder sig i ikke i noget på hendes bar.

Kaptajnen (40 – 60 år):

En gammel søulk, der er blevet nød til at vende ryggen til sin store kærlighed, alkoholen.  

Styrmand Karen (18- 50 år):

Karen er trods sit køn en rigtig sømand og de er jo som sagt glade for piger.  

Claus ( 18 – 30 år):

Claus er er en skidt karl der vender skuden ryggen når han ser muligheden.  

Audition:

Alle skal komme med en valgfri monolog ca. 2 min. varighed ( må gerne være selvskrevet eller en novelle) og en af Følgende sange:

Herre Sang – Susanne, Birgitte og Hanne
Herre sang – Skibet hedder Chr. havns kanal
Pige sang – Det eneste hun ville var at danse
Pige Sang – Jeg sætter min hat som jeg vil

Hver audition tager cirka 15 minutter. Auditionen finder sted på Dronning Dorothea Teatret lørdag d. 5 januar fra kl 9.

Tilmeld dig til audition

Øveperiode

Øveperioden starter op lørdag den 12. januar med læseprøve og herefter laves selve øveplanen i fællesskab med instruktøren.

Spilleperiode

3. april til 11. maj 2019.

Der er forestillinger torsdag til lørdag begge dage inklusiv i hele perioden, dog er der ingen forestillinger i påsken.

Instruktøren

Marco Goth Thorsen er 26 år og er bosat i Kolding.

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative.

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge folks styrker og forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat.

”Alle Sømænd er glade for piger” bliver Marcos 5. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret “Jul på slottet”, ”Krummernes Jul”, et selvskrevet stykke kaldet”Nissetræls” og publikumssuccesen ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert”, som spillede for fyldte sale i foråret 2018.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifford, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”.

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Til stede til Audition er:

Juryen består af:

Theis Lyng Reinvang
Kapelmester
*Louise Pontoppidan
Instruktør assistent
*Marco Goth Thorsen
Instruktør
* Sørine Bager
Voice Coach
*Repræsentant for Bestyrelsen

Ohøj! Vi gælder os til at se dig