Dronning Dorothea Teatret Mangler frivillige til sommerens store jubilæumsshow


Mangler frivillige til sommerens store jubilæumsshow

Du behøver ikke at have en skuespiller i maven for at blive en del af sommerens store festspil – lige nu mangler Dronning Dorothea Teatret frivillige, som har lyst til at give et par timer af deres tid til opbygning af scene, servering af fadøl, design af kostumer eller en af de mange andre opgaver.

Forberedelserne til årets store festspil er allerede i fuld gang, for det kræver en ekstra indsats, når Dronning Dorothea Teatret skifter den sædvanlige Amfiscene ud med slotsgården på Koldinghus. Det sker i anledningen af Koldinghus’ 750 års jubilæum, hvor teatret opfører et kæmpe jubilæumsshow, der har Stig Rossen som hovednavn og slottets historie som omdrejningspunkt.

En stor forestilling kræver et stort korps af glade frivillige

Dronning Dorothea Teatret er en forening, der drives af frivillige kræfter.

– Vi er her alle sammen, fordi vi synes, det er sjovt, og det giver en helt særlig stemning i arbejdet. Fra dem, der tager sig af kostumer til dem der bygger scene og dem der sælger billetter. Vi er virkeligt et godt team, siger formanden Jacob S. Knudsen, som gerne ser, at der kommer flere til, for i år er behovet for frivillige hænder ekstra stort.

– Det bliver en helt særlig forestilling, men vi står også over for et par praktiske udfordringer, når vi skal bygge en scene, som kan fungere inden i slotsgården, der hverken er plan eller har uendelige muligheder. Jeg håber derfor, at der er nogle nye mennesker, som har lyst til at give et par timer til årets festspil, siger formanden Jacob S. Knudsen. Han lægger ikke skjul på, at de frivillige bag ved scenen er lige så vigtige for en god forestilling som skuespillerne, sangerne og orkestret på scenen.

Vi skriver historie i år

Aage Møldrup er en af de frivillige, som har været med på teatret i flere år, og han deler formandens oplevelse af at godt kammeratskab og glæden ved arbejdet.

– Vi er en broget flok, men her er plads til at være sammen om arbejdet, og vi bakker hinanden op i de opgaver, der skal løses. Når vi har en forestilling foran os, så er det jo ikke lige meget, hvornår vi bliver færdige, men jeg synes, at det giver en god energi, at vi ved, at der er andre, som har brug for det vi laver. Det giver en god følelse at være med til at skabe de her forestillinger, som jo er en tradition og glæde for hele byen.

Og den oplevelse bliver endnu stærkere i år.

– Det er stort, at vi får lov til at lave denne forestilling i slotsgården og i forbindelse med 750 års jubilæet. Det bliver en af de forestillinger, som vi kommer til at tale om i mange år fremover.

Vil du være med?

Har du tid og lyst til at give et par timer til sommerens store jubilæumsshow, så er det nu, du skal ringe til Jacob S. Knudsen.


For yderligere information kontakt:

Formand: Jacob S. Knudsen på telefon 42 68 88 92

Frivillig på teatret: Aage Møldrup på telefon: 20 78 05 60

Eller skriv til os på nedenstående kontaktformular: