750 års jubilæumsshow – køb gavekort nu!


Dronning Dorothea teatret har tradition for at opfører en stor musical hver sommer på Amfiscenen i Kolding, men næste sommer bliver det lidt anderledes.
Det er nemlig jubilæumsår for Koldinghus, og derfor bliver årets festspil i 2018 ikke en traditionel forestilling, men derimod et kæmpe jubilæumsshow i bedste musical stil, som opføres på netop Koldinghus. Derved flytter festspillet tilbage i slotsgården, hvor det oprindeligt begyndte.

Det er ikke kun festspillet der tager en tur tilbage til rødderne. STIG ROSSEN, vender også tilbage til det teater, og den scene, hvor han stod for første gang som ung amatør skuespiller. Stig har selv som sanger og entertainer, 30 års jubilæum, så nu forenes alt dette i et Jubilæumsshow med Stig som hovednavn.

Vi forventer at samle et cast bestående af 8-10 solister, 10-14 dansere, og et storslået kor på 16-20 personer. Orkesteret bliver stort og symfonisk, bestående af 25-30 mand. Hele konceptet og hvad showet præcist skal indeholde, er under udarbejdelse, men vi kan garantere at det bliver et fantastisk setup.

Vores billetsalg til festpillet på Koldinghus 2018 er desværre forsinket, men det er muligt at købes gavekort til festspillet – Prisen pr. billet er 290,00 kr + 10 kr i gebyr

KØB GAVEKORT TIL FESTSPILLET 2018

 

Har du brug for mange billetter kan du også reservere billetter til grupper på 10 personer eller mere ved hjælp af formularen nederst på denne side.

 

Vi glæder os til give dig en stor oplevelse.

Lasse Winkler
Instruktør
www.lassewinkler.dk
* Trine Wichmann
Koreograf
* Michael Kristensen
Kor & Vocal Coach
*

Fulde Navn:       *

Firma/forening:       

Adresse:             *

Postnr:               *

Telefon/mobil:   *

E-mail:               *

Vælg spilledato:           *

Vælg antal billetter:           *

Eventuel Kommentar