Dronning Dorothea Teatret inviterer i november 2018 til

Jul På Slottet


Køb Billet

I julen 2018 bliver der igen julestemning på Dronning Dorothea Teatret, når vi spiller en af de helt store klassikere ”Jul På Slottet”.
Den anses af mange som værende den bedste julekalender gennem tiden, og vi på Dorothea glæder os til at fejre en royal jul i år.

Forestillingen er tilladt for alle men anbefales fra 6 år og op.

Bemærk: Der indgår blinkende lys og stroboskoplys i forestillingen.

Forestillingen

Engang for længe siden boede der en konge på et slot sammen med sin stab af tjenestefolk. Hans land var i krig mod nabolandet Montania, og krigen havde kostet dem mange penge.

Da Rigsråden vender hjem til slottet fra sit besøg i Montania, har han sikret fred i juletiden, mod at den tykke konge til gengæld betaler hele sin vægt i guld i krigserstatning. Rigsråden har dog i smug stjålet penge fra skattekammeret, og der er nu nærmest ingen guldmønter tilbage.

 

INSTRUKTØREN- MARCO GOTH THORSEN

Marco Goth Thorsen er 26 år og er bosat i Kolding.

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative.

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge folks styrker og forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat.

”Jul På Slottet” bliver Marcos 4. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret ”Krummernes Jul”, et selvskrevet stykke kaldet”Nissetræls” og senest publikumssuccesen ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert”, som spillede for fyldte sale i foråret.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifford, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”.

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Vi glæder os til at se dig til November!

Venlig Hilsen

Marco & Dronning Dorothea Teatret