MENS ROOM 4 – MEGA MEN

Standup med Thomas Hartmann og Torben Chris på Dronning Dorothea Teatret

På grund af situationen med COVID-19 er showet MEN’S ROOM 4 blevet flyttet et år frem fra henholdsvis d. 3.11 og 4.11. 2020 til:

2.11.2021

3.11.2021

Dine nuværende billetter er selvfølgelig gyldige til den nye dato og skal blot fremvises ved indgangen på Dronning Dorothea teatret.

Er du forhindret den nye dato, kan dine billetter refunderes ved henvendelse til , så refunderer vi så hurtigt som muligt.

Holdet bag Men’s Room 4 beklager ulejligheden, og ser frem til en turné, som forhåbentlig kan afvikles uden restriktioner.

Ved refundering gør vi opmærksom på følgende:

Der kan være ekstra lang behandlings tid, grundet Corona, da der er mange sager.I bedes oplyse: eventnavn, event nr og spillested

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.
Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel – som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.