Nissetræls 2017


For første gang i teatrets historie, bliver det en nyskrevet julehistorie til Dronning Dorothea Teatret når vi åbner dørene til Nissetræls – et nyskrevet julestykke af Mathias Jensen & Marco Goth Thorsen

Spilleperiode

Forestillingen opføres fra torsdag den 23. november til søndag den 17. december.
Forestillingen opføres torsdag til søndag, med 2 forestillinger lørdag og søndag.

Køb din billet nu

 

Forestillingen

En nisse laver julegaver, spiser risengrød og elsker julehygge. Sådan er det bare. For alle nisser. Undtagen nissen Nelix.
Han vil ikke være en nisse. Han vil hellere være et menneske.
Mennesker skal ikke altid arbejde i julegave-værkstederne, de kan spise, hvad de vil, og de kan lave mange forskellige ting.
Sådan vil Nelix også gerne have det. Ind til nu har han levet det fede liv på sit loft uden nogen mennesker i huset, men i år flytter der en familie ind, som rigtig gerne vil julen og alle dens traditioner. De stiller grød på loftet og venter på sjove overraskelser, men kan og vil Nelix lege julelege med dem?
På Dronning Dorothea Teatret er vi stolte over at kunne præsentere denne hyggelige familieforestilling skrevet af vores lokale talenter Mathias Jensen og Marco Goth Thorsen, stykket bliver desuden instrueret af sidstnævnte.

 

Rollelisten

Nelix:
Er en ung nisse, der hader jul og det at være en nisse. Han gider ikke bo på loftet hos mennesker, arbejde på julemandens værksted, spise risengrød og kun arbejde sig frem mod jul og december.

Brumbastian:
Brumbastian er Nelix bedste ven, som i modsætning til Nelix elsker julen, mad og musik. en man altid ved hvor man har medmindre der er duft af brunkager.

Sofie: 
Sofie er en pige der flytter ind i huset hvor Nelix bor, hun er glad for sine forældre holder af juletiden med familien, og er overbevist om at hun kan omvende Nelixs Julehad

Mor: 
Mor er hip holder af sin datter er modebevidst og prøver at vise den bedste og mest perfekte jul på hendes blog !

Far: 
Elsker sin datter, er meget fraværende, er forretnings mand der tit tager sit arbejde med hjem sammen med den stress arbejdet har givet ham.

Julius:
Julius er julegaveværkstedet leder, han har det bedst når han er i kontrol og når han har det fulde overblik. Kan virke lidt sur da han har meget han skal holde styr på.

Trip & trap:
Den ene fungere ikke uden den anden, der er ikke mange der forstår dem, men de er ligeglade bare de har hinanden, de elsker at drille de andre på værkstedet.

 

INSTRUKTØREN- MARCO GOTH THORSEN

Igen i år er instruktøren Marco Goth Thorsen, han debuterede sidste med sidste omgang af “krummernes jul” som fik mange rosende ord med på vejen, af både publikum og pressen. I år er det Nissetræls som han kaster sig over som han også selv har skrevet sammen med hans faste skrivemakker Mathias Jensen. Foruden rollen som instruktør sidste var Marco også medinstrukstør/konceptudvikler på forestillingen ”Er du i Kolding?” som han også blev nomineret til en kultur pris for i 2016.
Foruden rollen som Instruktør kan Marco som nævnt også Skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar2016. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene, igennem mange år.
Om rollen som instruktør siger Marco:
”Dronning Dorothea Teateret har i år givet mig den største tillid, man kan tænke sig, da jeg både har fået ære af at skrive og instruere årets Julestykke! Og det forpligter, så jeg har i sinde og give den hele armen og forhåbentligt lave en ny juleklassiker på teateret”
– Marco Goth Thorsen Instruktør

Køb din billet nu

Vi glæder os til at se dig på Dronning Dorothea Teatret!

Venlig Hilsen

Marco & Dronning Dorothea Teatret