Kommende forestillinger


 

Bestil dine billetter nu!

Når Dronning Dorothea Teatrets store festspil bliver afholdt til sommer, vil det i anledningen af Koldinghus’ 750 års jubilæum finde sted i den stemningsfyldte slotsgård. Jubilæumsshowet bliver en blanding af show og koncert med udgangspunkt i historiske højdepunkter fra byen og slottet, og du vil høre historier om både kongelige som Dronning Dorothea og Kong Christian den 4. og mere folkelige figurer som Krøbbel Johanne og Niels Kusk.

Det hele bliver flettet sammen af kendte klassiske og moderne musicalnumre fremført af et storslået orkester, fantastiske solister og kor, dygtige dansere, og ikke mindst Koldings egen Stig Rossen som er hovednavnet i hele showet.

Rolleliste

 

 
Stig Rossen kan selv fejre 30 års jubilæum som professionel kunstner og entertainer i 2018, og det vil naturligvis også blive markeret i forestillingen. Det bliver et magisk og nostalgisk show af de helt store, når det opføres under åben himmel i Koldinghus slotsgård, som traditionen foreskriver det. En oplevelse som vil pirre alle sanser, omgivet af en kulisse der ikke findes smukkere. Vi glæder os til at fejre jubilæet på Koldinghus sammen med dig!

 


 
Katrine Schmidt Nørgaard

 
 
 
 
 


 
Anders Holst, Konferencier

 
 
 
 
 

Solister/Kor:
Sofie Rødkjær Blendstrup , Tenna Enemark Hansen, Hans Bergur Nielsen, Kenny Duerlund, Ida Arvad Schmidt, Simon Schulz, Esben Kjærsgaard Hjeresen, Jonathan Tage Meinert Pedersen

Kor:
Diana Bramsen, Lærke Ravn Nissen, Tine Skovby Christensen, Clara Helene Laryea, Melanie Holm Ranch Hansen, Laura Krogsgaard Schrøder, Thea Adolph Jensen, Laura Henriette Andersen Bager

Dansere:
Anna Reintoft, Anna Byskov, Nanna Lundbæk Sørensen, Anne Sofie Skøtt, Kristine Malmquist, Simone Svane, Stefanie Parker

Da slotsgården på Koldinghus ikke giver os de samme fysiske rammer som på Amfiscenen, vil der kun være det halve antal pladser pr forestilling, så skynd dig at sikre din billet.

Pris: 290,00 kr. + gebyr.

Vi forventer st forestillingen vil slutte ca. 22:30.

Fri bar kan til købes for 70,00 kr. pr. person i Baren på Koldinghus på selve dagen

Gør oplevelsen fuldendt med en god madoplevelse på en af de lækre caféer eller restauranter, som Dronning Dorothea Teatret samarbejder med.
Se hvilke caféer og restauranter Dronning Dorothea Teatret samarbejder med.

Kommer du/I udenbys fra, er der også mulighed for overnatning i forbindelse med Koldinghus Live. Se de hoteller, som Dronning Dorothea Teatret samarbejder med i forbindelse med festspillet.
 

Vi tilbyder 10 % i rabat ved bestillinger på minimum 30 personer.
Så inviterer kollegaer, venner og familien til en fantastiske oplevelse og brug formularen nederst på denne side til at kontakte os direkte for at købe billetter med grupperabatten.

 

Bestil dine billetter nu!

Rammerne for publikumsområdet på Koldinghus er endnu ikke helt klar endnu, men hold øje med denne side side hvor vi vil informere nærmere i løbet af foråret.

Har du brug for mange billetter kan du også reservere billetter til grupper på 30 personer eller mere ved hjælp af formularen på denne side:  Billetbestilling til forestillingerne

 

Vi glæder os til give dig en stor oplevelse.

Lasse Winkler
Instruktør
www.lassewinkler.dk
* Trine Wichmann
Koreograf
* Michael Kristensen
Kor & Vocal Coach
*Hodja fra Pjort kommer til Dronning Dorothea teatret til Oktober

“Hodja fra Pjort” er fortælligen om drengen Hodja, der bor i den lille by Pjort i et land kaldet Bugislav. Podja er en nysgerrig dreng, der higer efter at opleve spændende ting. Med musik at Sebastian.

Forestillingen opføres fra 13.oktober til 21. oktober

Hold øje med vores facebook og denne side for mere information om audition og billetsalg


Årets Juleforestilling 2018 – Jul På Slottet

Julen kommer til Dronning Dorothea Teatret ganske som den plejer og i år er det fra 22. november til 15. december.
I sæter vi forestillingen Jul På Slottet op – hoæd øje med siden for mere informaion.