Kommende forestillinger


Dronning Dorothea Teatret præsenterer Kolding Festspil 2019

Bestil Billetter nu!

Efter en enorm oplevelse på Koldinghus med Kolding hus live er Dronning Dorothea Teatret klar til endnu en gang at rykke ud på Kolding Amfiscene med musicalen “Vi Maler Byen Rød”. 

Forestillingen

Kort fortalt handler musicalen om et midaldrende ægtepar. Desværre ligger konen for døden. Hendes mand kæmper ihærdigt for at holde modet oppe hos hende. Blandt andet viser han hende et billedalbum fra dengang de var unge. Sammen genoplever de deres gymnasietid gennem albummet – og det er den historie, som publikum også får at se på scenen.

Tiden som 3.g’er, med alle de problemer, der opstår i den alder. Forelskelse, problemer med forældre og “hvad skal jeg lave efter skolen” er bare nogle af de problemstillinger, der kommer frem. Alt sammen krydret med 22 af vor tids store danske Grand Prix hits!

Instruktør Kim Brandt

Kim har de siden 1996 været en del af den professionelle teaterverden. Han har arbejdet i det meste af landet som sanger, skuespiller og instruktør.

Hans CV rummer forestillinger som ”Aladdin” og ”Chess” på Fredericia Teater, ”Peter Pan”, ”Guys & Dolls” m.fl. på Århus Teater, ”Beauty & the Beast”, ”CATS, ”SHREK”, ”Les Miserables” m.fl. i MCH Herning Kongrescenter. Han har været instruktør for bl.a. Vilhelmsborg Festspil, Musicaliber og Thorning Friluftsspil.

Derudover har Kim medvirket i et utal af revyer. Man har bl.a. kunnet se ham på slap line i Randersrevyen, Ganløserevyen og senest denne sommer i Rottefælden i Svendborg, hvor han blev nomineret som ”årets mandlige revyskuespiller” af TV2 CHARLIE.

Se mere på https://www.kimbrandt.dk

Koreograf Helena Dong

Helena er oprindeligt gymnast, men kastede sig for 11 år siden ud i dansens verden, hvor hun, som danser eller koreograf, deltog i de forskellige fynske musicals, herunder Nyborg Voldspil, Frøbjerg Festspil, Elite Teater, Odense Musical Teater, Odense Teater og sågar i Cirkus Trapeze.

Helena er stifter af dansegruppen Foxy Ladies, som tager rundt og optræder i hele landet med blandt andet deres Parisiske Can Can.
Hun var i 2018 koreograf for 6. gang hos Elite Teater, hun var danser og koreograf ved Copenhagen Pride med Tinus De Schunard, ved TV2 Charlies Revy Galla og ved ODEONs Juleshows.
2019 har hun startet som koreograf for Revyen i Byens første forestilling i Odense, og hun ser nu frem til at bruge sin sommer på amfiscenen i Kolding.

Spilleperiode

Forestillingen får premiere 25. juli og opføres indtil 10. august

Pladsen åbner 1,5 time før forestillingen
Adgang til tilskuerpladserne 1/2 time før start.
Nummererede siddepladser

Der er mulighed for at købe pølser, is, popkorn, drikkevare og meget mere
som kan nydes i vores store telt.

Der er også mulighed for at nyde en medbragt madkurv i det grønne.

Bestil Billetter nu!

Det kreative hold i front består af:

Theis Lyng Reinvang
Kapelmester
*Helena Dong
Koreograf
*Kim Brandt
Instruktør
* Sørine Bager
Kor & Vocal Coach

Vi glæder os til underholde dig!


Torben Chris klar med nyt one man show


Køb billet nu

Torben Chris er kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk stand-up. Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet og gispende efter luft på scenegulvet. Han har en holdning til stort og småt, men har han noget at have det i? Svaret er JA – Torben Chris har licens til at være belærende. Han er nemlig uddannet folkeskolelærer, men lykkeligvis – for de danske skoleelever – har han endnu ikke slået sine folder i undervisningssektoren. Indtil nu, altså. For i sit nye onemanshow løfter han sit brok og sine observationer til et endnu mere belærende og hårdtslående niveau end nogensinde før.

I showet kaster Torben Chris sit altid kritiske blik på hverdagens finurlige observationer og betragter dem gennem sine logiske briller. For som man også har kunnet se i tv, er Torben Chris meget optaget af, om ting giver mening. Gør de ikke det, kommer de en tur igennem Chris-maskinen og kommer ud i den anden ende som jokes med kant og skarpe holdninger.

Torben er ikke bleg for at stikke snuden frem i den offentlige debat. Han har blandt andet gjort sig internationalt bemærket med et billede af sig selv i badekar med sin datter – og med sin egen far. Derudover har man i to sæsoner kunnet se en frådende Torben Chris brokke sig over alt fra politikere til popcornpriser i programmet “Giver det mening – ifølge Torben Chris” på TV 2 Zulu.

“Torben Chris’ ABC” er komikerens andet onemanshow – foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, “Mens Room”. Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, du rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at du bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.

Køb billet nu