Kommende forestillinger


“Elsker Dig For Evigt” er en nyskrevet dansk dramady/musical af Marco Goth Thorsen, instruktøren bag Dr. Dorothea-teatrets kæmpe succeser “Sidder På Et Værtshus”, “Alle Sømænd Er Glade For Piger” og “Venner Kom Og Se”. 

Handlingen

Da Leif mister sin kone, melder hans datter ham til et terapiforløb, som sætter gang i flere ting, end Leif nogensinde havde forestillet sig.

Det er en fortælling om savn, kærlighed, lyster og frustrationer. Det hele er krydret med dansk musik primært fra 2000-2020 med nogle få undtagelser. Titlen er inspireret af den kendte Lars H.U.G.-sang med samme titel.

Spilleperiode og billetter

Forestillingen har premiere 20. maj og spiller frem til 18. juni. Der er forestillinger torsdag til Lørdag kl 19:30, og Lørdag kl 15.00

OBS! – Dronning Dorothea Teateret følger myndighedernes anvisninger omkring Covid-19 og har taget højde for eventuelle restriktioner i salen.

Coronapas skal fremvises på dagen, af alle over 15 år. Du skal have en negativ PCR-test eller kviktest som er under 72 timer gammel, have en positiv Covid-19 test som er ældre end 14 dage og mindre end 6 måneder gammel eller være færdigvacineret.

Vi gør opmærksom på at der benyttes strobelys og andre lyseffekter under forestillingen. Aldersgrænsen 15+

Køb din billet nu på https://dorothea.billetten.dk

Marco Goth Thorsen er også instruktør på forestillingen.

Marco er 27 år og bosat i Kolding. 

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, skuespiller, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative. 

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge alle individers styrker samt at forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat. 

”Elsker dig for evigt” bliver Marcos 9. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret “Pyrus – Allertides juleshow”, ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet” og senest “Lille Virgil” og det publikum og anmelderroste stykke ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Som spillede for fulde sale i foråret 2019.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”. 

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017. Seneste har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Vi glæder os til at se dig på Dronning Dorothea Teatret


Dronning Dorothea Teatrets præsentere Astrid Lindgrens

PIPPI LANGSTRØMPE

Spilleperiode:

Grundet COVID-19 blive forestillingen desværre rykket til efteråret 2021

Om instruktøren Thomas J. Larsen og Pippi Langstrømpe

Thomas er uddannet lærer og bosat i Kolding, hvor han bl.a. underviser på Dorotheas Teaterskole.

Pippi bor i Villa Villekulla og synes, det er kedeligt at gå i skole. Til gengæld er hun god til at finde ting.

Thomas har en lang karriere bag sig som amatør- og professionel skuespiller på diverse scener rundt omkring i landet, men de sidste tre år har han primært kunnet ses på scenen på Dr. Dorothea Teatret.

Pippi har boltret sig på De Syv Verdenshave på sin fars sørøverskib, ”Hoppetossen”, og ligesom Thomas er hun glad for dans og musik og for at klæde sig ud.

Udover at stå på scenen har Thomas også skrevet og iscenesat klassisk teater og musicals for både børn og voksne.

Pippi er ikke så god til at være artig, selvom hun prøver, men tilgengæld er hun sød. Det skal man nemlig være, når man er verdens stærkeste pige, synes Pippi.

Thomas underviser og instruerer ud fra devisen, at det skal være sjovt at spille teater, og det bliver det kun, hvis instruktør og skuespillere giver hinanden og publikum lov til at lade sig begejstre og rive med.

Derfor passer Thomas og Pippi godt sammen, for når noget er sjovt, lader Pippi sig også begejstre og rive med.

Både Thomas og Pippi glæder sig til at møde det stærke – og dermed søde – hold af skuespillere, der sammen skal fortælle historien om

”PIPPI LANGSTRØMPE”

Vi glæder os alle til at se dig på Dronning Dorothea Teatret


MENS ROOM 4 – MEGA MEN

Standup med Thomas Hartmann og Torben Chris på Dronning Dorothea Teatret

På grund af situationen med COVID-19 er showet MEN’S ROOM 4 blevet flyttet et år frem fra henholdsvis d. 3.11 og 4.11. 2020 til:

2.11.2021

3.11.2021

Dine nuværende billetter er selvfølgelig gyldige til den nye dato og skal blot fremvises ved indgangen på Dronning Dorothea teatret.

Er du forhindret den nye dato, kan dine billetter refunderes ved henvendelse til , så refunderer vi så hurtigt som muligt.

Holdet bag Men’s Room 4 beklager ulejligheden, og ser frem til en turné, som forhåbentlig kan afvikles uden restriktioner.

Ved refundering gør vi opmærksom på følgende:

Der kan være ekstra lang behandlings tid, grundet Corona, da der er mange sager.I bedes oplyse: eventnavn, event nr og spillested

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.
Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel – som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.