Kommende forestillinger


For Fjerde år i streg, åbner Dronning Dorothea Teater i efterårsferien dørene op for Ole Lund Kirkegaards underfundige univers med forestillingen

Bestil dine biletter nu på dorothea.billetten.dk

Forestillingen

Topper bor i en lille, rar by ved havnen. Mens hans mor sælger fisk, finder han en mærkelig blyant.
Når han skriver med den, forsvinder stregerne igen af sig selv. Det vil han gerne vise sin ven Viggo, men da han så tegner et næsehorn på tapetet, bliver det levende og træder ud i stuen, og det giver mange problemer at have et næsehorn på tredje sal.

En stor, dejlig eventyrforestilling med mange dejlige personer:
Den lille, forskræmte bager – den store, højtråbende bagerdame Alamanda – Viggos far, hr. Løve -politimesteren og alle de andre skøre voksne, set fra børnehøjde.

Lyder det ikke spændene?

INSTRUKTØREN- MATHIAS JENSEN

Mathias Jensen har trods sin unge alder på 21, allerede en del erfaring som sceneinstruktør, hvor han debuteret i gymnasietiden med Munkensdams musical ”Efter Festen” i 2014 og Igen året med Forestillingen ”På kanten af scenen” som vandt Koldings Kulturpris 2015. i 2016 var han også medinstrukstør/konceptudvikler på forestillingen ”Er du i Kolding?” som han også bliv nomineret til en kultur pris for i 2016.  Samt ”Frode og alle de andre rødder” sidste år

Foruden at Instruktør kan Mathias også Skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Marco Goth Thorsen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar2016, og de har i år skrevet Dorotheas nye Julestykke ”Nissetræls”   Han ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene.

Spilleperioden er lørdag den 14 oktober til søndag den 22. oktober.
Der spilles 2 forestillinger hver dag.

 


Dronning Dorothea teatret har tradition for at opfører en stor musical hver sommer på Amfiscenen i Kolding, men næste sommer bliver det lidt anderledes.
Det er nemlig jubilæumsår for Koldinghus, og derfor bliver årets festspil i 2018 ikke en traditionel forestilling, men derimod et kæmpe jubilæumsshow i bedste musical stil, som opføres på netop Koldinghus. Derved flytter festspillet tilbage i slotsgården, hvor det oprindeligt begyndte.

Det er ikke kun festspillet der tager en tur tilbage til rødderne. STIG ROSSEN, vender også tilbage til det teater, og den scene, hvor han stod for første gang som ung amatør skuespiller. Stig har selv som sanger og entertainer, 30 års jubilæum, så nu forenes alt dette i et Jubilæumsshow med Stig som hovednavn.

Det bliver et show med masser af musical hits, dans og sang.
Vi forventer at samle et cast bestående af 8-10 solister, 10-14 danser, og et lækkert kor på 16-20 personer. Orkesteret bliver stort og symfonisk, bestående af godt 25-30 mand.
Hele konceptet og hvad showet præcist skal indeholde, er under udarbejdelse, men vi kan garantere at det bliver et fantastisk setup. Man vil få mulighed for at synge musical sange, som man normalvis sjældent får lov til, både nye og gamle klassikere. Danserne vil blive kastet ud i forskellige stilarter, som skal understøtte sangene og musikken.
Der er ingen tvivl om at vi har store ambitioner med denne produktion, og søger derfor også dygtige folk til at løfte alle opgaver.

Audition til jubilæumsshowet bliver afholdt d.25 -26 november, og alle er velkomne.
Søger man op som solist og/ eller kor, vil man skulle forberede en sang.
Hvilke sange der kan vælges kommer snarest på hjemmesiden.
Hvis man søger som danser skal man intet forberede.

Audition bliver afholdt på Nicolai i Kolding – bygning 5 Skolegade 2D, 6000 kolding
klik her for ruteplan på krak

Spille- og Øverperiode – FORELØBIG

Øveperioden ultimo april 2018.
Fra midt juli øves der hver dag/aften frem til premieren ultimo juli.

Spilleperioden er endnu ikke fastlagt men forventes at ligge fra ultimo juli og frem til midt august.

Tilmeld til Audition

Juryen består af:

Kapelmester * Lasse Winkler
Instruktør
www.lassewinkler.dk
* Trine Wichmann
Koreograf
* Michael Kristensen
Kor & Vocal Coach
* Repræsentant for Bestyrelsen

Vi glæder os til at møde dig.