Kommende forestillinger


Velkommen til Julekoncerten i samarbejde med Dronning Dorothea teatret

Vi glæder os til at gentage succes’en fra 2018 med at synge Julen ind sammen med jer på den gamle og smukke scene i Dronning Dorothea teatret i Koldings gamle bydel. 

Vi har inviteret julemanden – så mon ikke han får tid til at kigge ind hos os også.

Koncerten finder sted søndag den 15. december kl. 16:00.

Billetter til 75 kr. kan bestilles HER 


Så er tiden endelig kommet!

Dronning Dorothea teatret åbner i julemånederne 2019 endnu engang dørene op for jul på slottet.
Det lille kongerige er i dyb gæld til nabolandet Montania, Kongen skal inden jul nå at betale sin vægt i guld som krigserstatning til naboerne eller ved at gifte sin datter miamaja til prinsen af Montania. Grev Rapsenfuchs forsøger at spolere planerne og indsætte sig selv som den nye konge.
Bliver det nogensinde Jul på slottet? Eller bliver den aflyst? Kom ned på teatret og find ud af det.

Der er premiere onssdag 20. november 2019 og forestillingen spiller torsdag til søndag til og med lørdag 14. december 2019.
Torsdag og fredag spiller forestillingen kl 19, på lørdage og søndage har 2 forestillinger kl 15 og 19.

Bemærk at der under forestillingen bruges blinkende lyseffekter som blandt andet stroboskoplys!

Vi glæder os meget til at give hele familien en god oplevelse

Fotograf: Peberman

Instruktøren

Mathias er 23 år og bosat i Odense, hvor han på nuværende tidspunkt er ved at uddanne sig til lærer. Mathias har på trods af sin unge alder allerede rygsækken fyldt med erfaring som instruktør. Han har blandt andet været en stor del af Munkensdam Gymnasium elevstyrede teaterforening, Munkensdams Musical. I denne forening instruerede han i 2 år og var i denne periode med til at rykke forestillingerne til dét tårnhøje niveau, som foreningen stadig er kendt for i dag. Hans arbejde på Munkens kulminerede med, at foreningen vandt Kolding kulturpris 2015. Mathias har også fungeret som instruktør på Dronning Dorothea Teatret i Kolding, hvor han med succes instruerede Ole Lund Kirkegaards ’Otto Er Et Næsehorn’ samt ’Frode Og Alle De Andre Rødder’. Som instruktør ligges der stor fokus på det sociale i skuespillertruppen; der skal være plads til smil, latter, samt seriøsitet. Mathias lægger vægt på personinstruktion, men har også øje for hele ensemblet som helhed. Der er ingen detaljer overladt til tilfældigheden.

Foruden rollen som instruktør har Mathias også selv stået på scenen. Senest i den anmelderroste forestilling ’Alle Sømænd Er Glade For Piger’, der blev opført på Dronning Dorothea Teatret. Han har som en del af en selvstændig teatertrup opført stykkerne ’Er Du I Kolding?’ og ’Er Du I København?’, hvor han for det først nævnte stykke blev nomineret til ”Den Kulturelle High Five” ved Kolding kulturpris 2016.


Figurteaterforestillingen ”Tommelise”

Teater Figuletta i samarbejde med Dronning Dorothea Teatret

Figurteaterforestillingen ”Tommelise” er en smuk, sjov og visuel flot teateroplevelse for børn og barnlige sjæle. Med inspiration fra H.C. Andersens eventyr om ” Tommeliden” er fortællingen bygget op omkring den lille Lise, som er en lille sensitiv pige i en voldsom og larmende verden. Lise møder undervejs en masse dyr, der alle vil have hende til at være og gøre som de synes -nogle fordi de bare gerne vil hjælpe hende og andre, fordi de gerne vil bestemme over hende. Men selvom Lise er så lille og fin, så finder hun alligevel til sidst  modet til at være sig selv.

Forestillingen er et samarbejde mellem Teater Figuletta og Dronning Dorothea Teateret

Forestillingen spiller fra 8. februar til 16. februar med 3 forestillinger om dagen, kl. 11.00, kl. 13.00 og kl. 15.00.

Billetpriser
– Voksen: 95 kr. + gebyr
– Børn/unge: 45 kr. + gebyr

Varighed: Ca. 40 min.

Aldersgruppe: Fra 6+

OM TEATER FIGULETTA

Teater Figuletta er et figurteater, der bruger dukker, figurer, masker og objekter som kunstnerisk medie. Poesi og humor er kendetegnende for teateret, som byder på forestillinger og performances af høj kvalitet til både det barnlige og voksne publikum. Teateret tilbyder også forskellige forestillinger med kulturhistorisk indhold samt tilhørende undervisningsmateriale og oplæg.
Bag Teater Figuletta står Bonnie Lykke som kunstnerisk leder, forfatter og dukkemager. Bonnie Lykke er Cand.Mag. i kultur og formidling, uddannet lærer og illustrator samt professionel dukkemager. Teater Figuletta blev oprettet som enkeltmandsfirma i 2013 og har lige siden optrådt i forskellige byer og events irundt om i Danmark.


MENS ROOM 4 – MEGA MEN

Standup med Thomas Hartmann og Torben Chris på Dronning Dorothea Teatret

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.
Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel – som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.


Teaterkoncerten “Venner kom og se”

En hyldest til et af landets mest folkelige bands – Bamses venner

I foråret 2020 hylder Dronning Dorothea Teatret en af landets mest folkelige bands nemlig “Bamses Venner”.
Dette sker med teaterkoncerten “Venner kom og se”.

Vi kan love fest og glade dage når det kreative team, der stod bag publikumssuccesserne “Sidder På Et Værtshus” & “Alle Sømænd Er Glade” igen styrer løjerne på “Venner Kom Og Se” 

Man kan forvente en perlerække af Bamses største hits med mulighed for at synge med også helt nye fortolkninger af udødelige klassikere. 

Forestillingen spiller fra 2. april til 9. maj med forestilling torsdage og fredage kl. 19:30 og lørdage kl. 15.00 og kl 19:30.
Der er ingen forestillinger i påsken.

Billetpriser
– Voksen: 95 kr. + gebyr
– Børn/unge: 45 kr. + gebyr

Varighed: Ca. 40 min.

Aldersgruppe: Fra 6+