Kommende forestillinger


Afskedsreception er så meget sagt! Teateret vil hellere kalde denne en ”på gensynsfest”.

Derfor invitere vi medlemmer, forretningsforbindelser, venner og familie til reception/åbent teater for at hilse Jacob på gensyn efter 8 vilde år på Dronning Dorothea teateret.

Efter receptionen afholdes Teatrets årlige Generalforsamling

PRAKTIK:
Dato: Mandag d. 30/1 – Kl. 18.00 (Reception)
Mandag d. 30/1 – Kl. 19.30 (Generalforsamling)

Tilmelding til Afskedsreceptionen skal ske via nedenstående link!
Teatret åbner kl. 17:45


Danmarks førende Gospel og Soul Diva voksede som barn op i landets absolut førende musikalske familie Koppel, og har fået musikalsk krop og sjæl ind med modermælken. Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 fyldt koncertsale over hele landet med sin helt unikke store, vidunderlige stemme. Hun har med en sjælden kombination af et helt udansk stort talent, nerve, varme og humor tryllebundet sit publikum og har kompromisløst udgivet sin musik, blandt andet på 12 albums, der i dén grad viser en spændvidde og en imponerende staying power. Marie Carmen Koppel er ganske enkelt en helt enestående, imponerende naturkraft af en sangerinde.

I 2012 forandrede hendes liv sig pludseligt og meget drastisk, da hun var ved at dø, og hun har siden gennem stædighed og gennem musikken kæmpet sig tilbage til livet. Gå ikke glip af en vedkommende, varm og helt unik aften i selskab med én af Danmarks største sangerinder i en helt NY og intens foredrags/koncert konstellation.

PRAKTIK:
Dato: Torsdag d. 17. august 2023 – kl 19:30
Forventet varighed: 60min med efterfølgende spørgerunde
Pris: 245 kr.
Teatret åbner 1 time før foredraget starter.
Salen åbner 30 minutter før foredraget starter.


Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot gennem 23 år.

Foredraget tager udgangspunkt i Kurts Flemmings eget liv. Han fortæller om en fantastisk barndom Om en meget svær skoletid. Om at træffe svære valg.

Om en lang idrætskarriere på højt niveau. Om drømmen, om at blive artist, på trods af et lille talent, men en stor vilje. Om at bevare det positive, selv når døden kommer meget tæt på.

Om at lave 900 – 1000 forestillinger hvert år og alligevel glæde sig til den næste. Ud over jobbet som Bakkens Pjerrot i 23 år, skriver Kurt Flemming også noveller, teaterstykker, revynumre, er mimer, skuespiller, instruktør og spiller også dukketeater. Han underviser unge talenter, producerer forestillinger til andre artister og underviser i mime og sceneoptræden.

PRAKTIK:
Dato: Torsdag d. 12. oktober 2023 – kl 19:30
Forventet varighed: 2 sæt a 40min
Pris: 150 kr.
Teatret åbner 1 time før foredraget starter.
Salen åbner 30 minutter før foredraget starter.


Thomas fortæller om at sætte sig mål, om at bryde vanen og tro på sig selv, samt at følge sine drømme. Hvordan disse ting kan bruges i hverdagen og hos meget forskellige partnere i Vild med dans.

Anekdoter, sjove historier og en meget livlig Thomas gør dette foredrag til en eftermiddag eller aften, hvor lattermusklerne bliver rørt.

PRAKTIK:
Dato: Tirsdag d. 24. oktober 2023 – kl 19:30
Forventet varighed: 2 sæt a 45min med en pause imellem
Pris: 245 kr.
Teatret åbner 1 time før foredraget starter.
Salen åbner 30 minutter før foredraget starter.