Skip to content

Sponsor / Bliv Sponsor

Kunne du tænke dig at hjælpe Dronning Dorothea Teatret ved at sponsorere os?

Støtte til Projektet “Ny lyd til unge stjerner”

Sponsorer til den nye handicap elevator på teatret i Zahnsgade:

Dronning Dorothea Teatret har eksisteret siden 1986 og har frembragt mange kendte skuespillere og sangere, samt skønne forestillinger og spændende shows. Og som stadig finder og udvikler nye talenter.

Vores Dramaskole, som tilbyder undervisning til næsten alle aldre, og dermed nye talenter til teatret.
Her kan de sammen med andre frivillige prøve deres kunnen af på de skrå brædder, eller hjælpe til med det kæmpe arbejde, der foregår bag ved scenen, med lyd, lys, kostumer, rekvisitter, systue, bar, PR, make-up, scene opbygning, dans, sang, hjemmeside og meget meget mere.

Alt dette bliver lavet af over 300 frivillige, og med minimum 4 forestillinger per år, er kalenderen fyldt op.
Det er desværre ikke gratis at sætte disse forestillinger op. Heller ikke at vedligeholde et teater, hvor dele af bygningen er over 300 år, selvom vi får hjælp af teatrets spøgelse. Så hjælp til selvhjælp er noget vi gør, ved at udleje nogle af vores 40.000 kostumer, tilbyde rundvisning på teatret til foreninger, firmaer og andre større grupper, og salg i baren ved forestillinger.

Teatrets store satsning er hvert år vores forestilling på Amfi-scenen i Kolding. En forestilling hvor forberedelserne starter 10 måneder før, og i perioder har op til 100 frivillige i gang. En forestilling hvor der skal lejes professionelt lyd og lys udstyr, til udendørs brug. En forestilling hvor der skal bygges en stor scene, opsættes over 1000 stole, et kæmpe telt til gæsterne, og mange ting bag ved scenen til alle deltagere.
Alt dette er som sagt ikke gratis, og derfor er vi rigtig glade for vi vores sponsorer

Kunne du tænke dig at hjælpe Dronning Dorothea Teatret ved at sponsorer os kan du læse om de forskellige muligheder herunder og vil du høre mere er du meget velkommen til at skrive til os på .

Bliv Sponsor

Sponsor

Vi siger også mange tak til alle de samarbejdspartnere som også hjælper os: