Vi maler byen rød
25. juli 2019


Dronning Dorothea Teatret præsenterer Kolding Festspil 2019

Bestil Billetter nu!

Efter en enorm oplevelse på Koldinghus med Kolding hus live er Dronning Dorothea Teatret klar til endnu en gang at rykke ud på Kolding Amfiscene med musicalen “Vi Maler Byen Rød”. 

Forestillingen

Kort fortalt handler musicalen om et midaldrende ægtepar. Desværre ligger konen for døden. Hendes mand kæmper ihærdigt for at holde modet oppe hos hende. Blandt andet viser han hende et billedalbum fra dengang de var unge. Sammen genoplever de deres gymnasietid gennem albummet – og det er den historie, som publikum også får at se på scenen.

Tiden som 3.g’er, med alle de problemer, der opstår i den alder. Forelskelse, problemer med forældre og “hvad skal jeg lave efter skolen” er bare nogle af de problemstillinger, der kommer frem. Alt sammen krydret med 22 af vor tids store danske Grand Prix hits!

Instruktør Kim Brandt

Kim har de siden 1996 været en del af den professionelle teaterverden. Han har arbejdet i det meste af landet som sanger, skuespiller og instruktør.

Hans CV rummer forestillinger som ”Aladdin” og ”Chess” på Fredericia Teater, ”Peter Pan”, ”Guys & Dolls” m.fl. på Århus Teater, ”Beauty & the Beast”, ”CATS, ”SHREK”, ”Les Miserables” m.fl. i MCH Herning Kongrescenter. Han har været instruktør for bl.a. Vilhelmsborg Festspil, Musicaliber og Thorning Friluftsspil.

Derudover har Kim medvirket i et utal af revyer. Man har bl.a. kunnet se ham på slap line i Randersrevyen, Ganløserevyen og senest denne sommer i Rottefælden i Svendborg, hvor han blev nomineret som ”årets mandlige revyskuespiller” af TV2 CHARLIE.

Se mere på https://www.kimbrandt.dk

Koreograf Helena Dong

Helena er oprindeligt gymnast, men kastede sig for 11 år siden ud i dansens verden, hvor hun, som danser eller koreograf, deltog i de forskellige fynske musicals, herunder Nyborg Voldspil, Frøbjerg Festspil, Elite Teater, Odense Musical Teater, Odense Teater og sågar i Cirkus Trapeze.

Helena er stifter af dansegruppen Foxy Ladies, som tager rundt og optræder i hele landet med blandt andet deres Parisiske Can Can.
Hun var i 2018 koreograf for 6. gang hos Elite Teater, hun var danser og koreograf ved Copenhagen Pride med Tinus De Schunard, ved TV2 Charlies Revy Galla og ved ODEONs Juleshows.
2019 har hun startet som koreograf for Revyen i Byens første forestilling i Odense, og hun ser nu frem til at bruge sin sommer på amfiscenen i Kolding.

Spilleperiode

Forestillingen får premiere 25. juli og opføres indtil 10. august

Pladsen åbner 1,5 time før forestillingen
Adgang til tilskuerpladserne 1/2 time før start.
Nummererede siddepladser

Der er mulighed for at købe pølser, is, popkorn, drikkevare og meget mere
som kan nydes i vores store telt.

Der er også mulighed for at nyde en medbragt madkurv i det grønne.

Bestil Billetter nu!

Det kreative hold i front består af:

Theis Lyng Reinvang
Kapelmester
*Helena Dong
Koreograf
*Kim Brandt
Instruktør
* Sørine Bager
Kor & Vocal Coach

Vi glæder os til underholde dig!