Dronning Dorothea Teatret inviterer til Årets festspil på Kolding amfiscene

Til august 2022 bliver Dronning Dorothea Teatret det første danske friluftsteater, som får lov at lave en opsætning af “We Will Rock You”.

Musicalen er skabt af britiske komiker og stjerneforfatter Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.
Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2004 og spillede på samme teater i hele 12 år, før den lukkede i 2014 som den klart længst spillede teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde! Siden har den været opført over hele verden fra Australien og Japan over USA, Canada og Mexico til Sydafrika, Brasilien, Tyskland, Spanien, Italien og mange flere.

‘We Will Rock You’ er ikke bare medrivende og hylende morsom – det er også endelig en musical, som mænd tør indrømme at de har set…!
Handlingen tager udgangspunkt i en fremtid hvor rocken er død og alle skal høre det samme, gå ens klædt og ingen må divagere fra det ”perfekte” samfund som Killer Queen har skabt.
Vi følger Galileo og Scaramouche rejse for at finde sig selv og friheden fra en verden de ikke føler de er en del af.
Til at fortælle historien kan publikum glæde sig til at høre 31 af Queens størst hits blandt andet “We are the champions”, “I want to break free”, “Radio Ga Ga” og mange mange flere.

Dronning Dorothea teatret & Volkerts fylke har indgået et samarbejde i 2022 i forbindelse med festspillet på AMFI – Scenen.
Volkerts fylkes eventteam vil være tilstede på pladsen hver aften i forbindelse med “We Will Rock You”.

På pladsen vil der være mulighed for at købe økologisk øl, vand & vin fra den store bar, udvalgte lune retter fra Volkerts fylke bålkøkken (på udvalgte dage) samt ikke mindst lækker kaffe & sødt den mobile kaffebar. 

Der kan også bestilles tapasboks for 2 pers til kr. 300,- Tapasboks skal bestilles sammen med billetten til We Will Rock You – henvend dig til Volkers hvis du allerede har købt billet.

Volkerts fylke vil sørge for både hyggelig stemning med loungemøbler mv. på pladsen samt et stort telt med borde/bænkesæt.

Er du en virksomhed eller en større gruppe, så kontakt os eller Volkers Fylke, så finder vi den rigtige løsning til lige netop jer!

Her får du et lille smugkig på hvad der venter på amfiscenen til sommer!

Spilleperiode:

Der er premiere 28. juli 2022 og derefter er der forestillinger frem til 12. august med forestillinger hver dag i perioden på nær søndage og mandage.

Det kreative hold

Instruktør Allan Glue.

Allan Glue – Instruktør

Det er første gang at Allan skal instruere på Dronning Dorothea Teatret, men han er en erfaren herre i branchen og har instrueret de sidste 15 år på de fynske musicalscener.
Allan har blandt andet instrueret Sister Act, Footloose og Jekyll and Hyde, samt Hair og Spamalot , som han vandt hovedprisen for i 2017 & 2019, ”Bedste forestilling” ved Musical Awards.
Som instruktør arbejder Allan meget med den enkelte og dennes karakter, men det at få hele forestillingen til at hænge sammen og sikre sig at alle er på, så hele scenen lever er i særdeleshed det, som er vigtigt for Allan. Dette er blandt andet noget af det, som er blevet fremhævet flere gange i anmeldelser af forestillinger, Allan har instrueret.
Allan er en seriøs herre, som går 100 % op i at levere det bedste produkt som alle kan være stolte af, men det vigtigste for ham er, at publikum får en oplevelse de sent vil glemme.

Allan udtaler ”For mig er det vigtig, at alle yder deres bedste og vi kommer helt ud over kanten med en tjekket og professionel produktion. Dette opnås kun, hvis alle på produktionen brænder for det de laver og forstår vigtigheden i at være et hold. Det er for mig et af de vigtigste elementer i en produktion at stemningen er god, for det er noget som smitter af på publikum, men også i spillernes præstation”.

Når Allan sætter sig i instruktørstolen, har han disse forventninger til det: ”Jeg er utrolig spændt og stolt over at skulle instruere på Dronning Dorothea Teatret, men ikke mindst at få lov til at lave min drømmeforestilling We Will Rock You. Jeg er overbevist om at vi kommer til at lave en forestilling som er på det højeste niveau man kan opleve på de danske friluftsscener og dette skyldes ikke mindst det helt fantastiske cast som vi har fået. Så hvis man elsker musical, Queen, humor eller som minimum rock, så vil man elske denne forestilling”.

Allan ser frem til at byde jer alle sammen velkommen på amfiscenen, til et brag af en forestilling, når Dronning Dorothea teater i sommeren 2022 præsentere WE WILL ROCK YOU.

Vocal coach Sørine Bager

Sørine Bager – Vocal Coach

Sørine arbejder til dagligt som sang- og musiklærer. Hun er uddannet sanger fra det jyske musikkonservatorium i Århus og har fungeret som solist i flere forskellige bands lige siden.

Sørine er med i det anerkendte a capella-kor Vocal Line, som har optrådt over hele verden, har været kor for Rolling Stones på Orange Scene og som i august 2019 vandt Eurovision for kor.  

Som vocal coach lægger Sørine vægt på tryghed, klang og lækre detaljer både hos solister og i koret.

Hun har selv stået på musicalscenen for år tilbage, men har siden 2015 fungeret som vocal coach på de fleste af Dronning Dorotheas forestillinger.

Kapelmester Michael Kristensen

Michael Kristensen – Kapelmester

En erfaren herre indenfor musicalgenren både som sanger, musiker, vocalcoach, instruktør og producent. Michael er uddannet musicalperformer fra DDSKS – Musicalakademiet i Fredericia, og certificeret Sanger/Sanglærer fra Complete Vocal Institute i København. Han har medvirket i flere af Fredericia Teaters store forestillinger og er kapelmester på det årlige Musical Awards Show på Odense Teater Store Scene.

Det er anden gang Michael medvirker på en Dorothea-produktion. Han var nemlig én af idé-udviklerne på Jubilæumsshowet i slotsgården på Kolding hus i 2018, som han også var Vocal Coach på.

“Dronning Dorothea Teatret tog utroligt godt imod mig sidst, og jeg synes vi havde en dejlig sommer på Koldinghus, så jeg er henrykt over at få chancen for nu at stå i spidsen for orkestret på “We Will Rock You”. For os, fra slut-70’erne, er det et super fedt og små-nostalgisk tilbageblik, og jeg kan godt på hele orkestrets vegne love, at vi kommer til at give den hele armen for at levere de klassiske Queen-hits med stor respekt for de ikoniske forlæg. Samtidig tager vi alle midler i brug for at koble det gamle med det nye, idet forestillingen jo udspiller sig i fremtiden – præcis hvad vi har tænkt os vil jeg ikke afsløre her, men I kan glæde jer!”

Koreograf Rikke Lillevang

Rikke Lillevang – Koreograf

Rikke er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia i 2017. Rikke har blandt andet medvirket i konceptprojektet ”24 Timer Musicals” på Bremen Teater og Fredericia Teater, optrådt som solist i teaterkoncerten ”Time Of My Life” v. Musicaldanmark og været del af ensemblet og orkestret på Folketeatrets opsætning af ”Mød mig på Cassiopeia”.
Hun har koreograferet og iscenesat hyldestkoncerten “In the air tonight” v. Musicaldanmark, som turnerer Danmark rundt i 2021. Hun har ydermere koreograferet Fjordagerscenens 50-års jubilæumsforestilling “Spamalot”, og underviser desuden på musicalcamps, danseskoler og til diverse events.
Rikke er pt. aktuel i “The Rainbow Cabaret Denmark” v. Michael Skytte, hvor hun er koreograf og danser, samt i Midt om Natten v. Langkjær Entertainment, i rollen som Kranen. I 2021/2022 medvirker Rikke desuden i “Shubidua The Musical”, ligeledes v. Langkjær Entertainment, blandt andet i rollen Moster.

“Jeg er enormt glad for at få lov til at være med på holdet på Dronning Dorotheas opsætning af We Will Rock You. Det er stærke folk at få lov at samarbejde med, og jeg er sikker på vi får rigtig mange spændende og dejlige timer sammen. Mest af alt ser jeg frem til at møde en masse skønne performere! Jeg glæder mig så meget til vi skal danse en masse og have det hamrende hyggeligt og sjovt!! Jeg er sikker på det bliver en skøn og rockende fed sommer!”